Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره کانون‌های شورا‌های اسلامی کار سراسر کشور گفت: اگرچه دستمزدِ امسال نسبت به سال‌های گذشته افزایش خوبی داشت، اما با این شرایط اقتصادی عملا دستمزد ارزش خود را از دست خواهد داد. علی اصلانی (عضو هیئت مدیره کانون‌های شورا‌های اسلامی کار سراسر کشور) با اشاره به شرایط اقتصادی موجود گفت: برخی سیاست‌های اقتصادی یا اصطلاحا جراحی اقتصادی در شرایطی که نرخ تورم بالاست، به ضرر اقشار ضعیف جامعه به خصوص کارگران و بازنشستگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: طبق گزارش‌های رسمی قیمت‌ها افزایش شدید پیدا کرده و پولی که به عنوان یارانه پرداخت کرده‌اند به خیلی‌ها هنوز نرسیده و اگر نتوانند این وضعیت را به درستی کنترل کنند وضعیت به مراتب بدتر خواهد شد.

اصلانی با اشاره به کمبود مواد اولیه برای تولید کارخانه‌ها گفت: قیمتِ سه ماده اولیه بسیار ضروری یعنی روغن و آرد و شکر افزایش پیدا کرده است و کارخانه‌دار‌ها آرد ۵هزار و دویست تومانی اسفندماه را الان با ۱۵هزار تومان می‌خرند. از آنجا که قیمت‌ها به هم وابسته است این وضعیت باعث افزایش قیمت کلی می‌شود و این به ضرر اقشار ضعیف جامعه است.

عضو هیئت مدیره کانون‌های شورا‌های اسلامی کار سراسر کشور به دستمزد مصوب شورایعالی کار اشاره کرد و گفت: اگرچه دستمزدِ امسال نسبت به سال‌های گذشته افزایش خوبی داشت، اما با این شرایط و این تصمیمات عملا دستمزد ارزش خود را از دست خواهد داد. همچنین متاسفانه در این شرایط کارگران بخش دولتی از این افزایش حقوق مصوب شورایعالی محروم مانده‌اند. اگر این شرایطِ اقتصادی را کنار برخی بی‌قانونی‌ها بگذاریم، متوجه خواهیم شد که کارگران وضعیت خوبی ندارند. انتظار ما این است که قانون کار به درستی رعایت شود.

اصلانی همچنین به‌عدم تصویب حقوق بازنشستگان اشاره کرد و گفت: در چنین شرایطی هیأت دولت افزایش حقوق بازنشستگان را به تعویق انداخته است و دو ماه است که بازنشستگان از افزایش حقوق محرومند.

این فعال کارگری تصریح کرد: بنابراین از یک طرف مشکلات اقتصادی به کارگران و بازنشستگان فشار آورده و از طرفی دیگر تکلیف حداقل حقوقی که برای آن‌ها در نظر گرفته شده هنوز مشخص نشده است.

عضو هیئت مدیره کانون‌های شورا‌های اسلامی کار سراسر کشور خاطرنشان کرد: پرداخت یارانه نقدی از دوران آقای احمدی‌نژاد آغاز شد. در آن زمان بسیاری از کارشناسان با این سیاست مخالفت کردند چراکه معتقد بودند نقدینگیِ حاصل از پرداخت یارانه‌ها تورم را افزایش می‌دهد. البته همین اتفاق افتاد، قیمت‌ها افزایش پیدا کرد و بعد از مدتی هم یارانه‌ی ۴۵هزار تومانی به کل ارزش خود را از دست داد. الان هم همینگونه است. پرداخت مستقیم یارانه‌ها بیشتر به ضرر اقشار ضعیف جامعه است و اگر دولت نتواند جلوی تورم را بگیرد دستمزد ۵۷درصدی که تعیین شده هیچ اثری نخواهد داشت و افزایش حقوق تاثیری بر سفره‌ی کارگران نخواهد گذاشت.

وی گفت: باید در اجرای سیاست‌های اقتصادی چکش کاریِ و کارشناسیِ بیشتری شود. برخی قاچاق را علت این افزایش قیمت‌ها دانستند و گفتند در کشور‌های همسایه قیمت کالا‌ها بسیار بیشتر است البته پاسخ ما به آن‌ها این است که در آن کشور‌ها دستمزد کارگران تفاوت بسیاری با کشور ما دارد. اینکه چگونه و با چه استدلالی به این رسیده‌اند که چنین تصمیمات اقتصادی‌ای بگیرند برای ما جای سوال دارد. منبع: ایلنا

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: اصلانی کار یارانه تورم اقتصاد افزایش حقوق قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۱۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین دستمزد کارگران به مجلس واگذار می‌شود؟

به گزارش تابناک، در روزهای اخیر صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت:«همواره برخی از اعضای شورای عالی کار از تصمیمات شورا گلگی می‌کنند، به همین منظور برای برون رفت از این گلایه‌ها بهتر این است که مجلس محترم شورای اسلامی که برآمده از آحاد مختلف جامعه است و کل ملت را نمایندگی می‌کند، حداقل دستمزد را تعیین کند.» 

اظهارات مطرح شده از سوی وزیر کار با حواشی همراه شد. به عنوان مثال نایب‌رئیس فراکسیون کارگری مجلس در این باره بیان کرد که وزیر کار نباید از تعیین دستمزد شانه خالی نکند. 

به این ترتیب تابناک، ماجرا را از صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پیگیری کرد. وی در پاسخ به این سوال که بالاخره  سپردن تعیین قیمت دستمزد کارگران به مجلس به کجا رسید؟ گفت: قرار شد به شکل مسبوق به سابقه سه جانیه گرایی درباره تعیین دستمزد کارگران تصمیم‌گیری شود.

دیگر خبرها

  • رئیس فراکسیون کارگری مجلس: درخواست ابطال مصوبه دستمزد کارگران به دیوان عدالت اداری داده شده
  • دهک بندی ها ۶ ماه یک بار بازبینی می شوند
  • حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است
  • تعیین دستمزد کارگران به مجلس واگذار می‌شود؟
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است/ توافق حاصل نشد